Om oss2017-05-30T16:19:31+02:00

Vi finner vägen eller skapar den!

Om Väg & VA-ingenjörerna

Gator, vägar och VA-system är centrala delar i samhällets infrastruktur. Vi skapar samhällen tillsammans med våra kunder genom att planera och projektera mark, väg, markvärme, dagvatten, vatten, avlopp i befintlig stadsmiljö och för nya exploateringsområden från första idéstudien till färdigställande genom upprättande av bland annat arbetsplaner och bygghandlingar.

Vi har lång erfarenhet av olika projekt, från små utredningar till projektering av bygghandlingar för stora infrastrukturprojekt. Våra kunder finns inom kommuner, byggföretag och statliga myndigheter som Trafikverket och Fortifikationsverket.

Vårt kontaktnät och erfarenheten från projekt tillsammans med kollegor inom andra teknikområden, t.ex. landskapsarkitektur, geoteknik, miljö, mätning, GIS, broprojektering och installation gör att vi kan bemanna och leda större flerfacksuppdrag. Vi kan även via samarbetspartners få resursförstärkning inom vårt eget teknikområde vid behov.

Vill du komma i kontakt med oss?

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Hitta till oss

Väg & VA Ingenjörerna

Vasagatan 15, 722 15, Västerås
Telefon: 070-313 41 50

Ansök här

Karriär

Ambitiösa och engagerade väg- och va-projektörer och projektledare som vill arbeta med intressanta infrastrukturprojekt i det lagom stora teknikkonsultföretaget sökes.

Ansök här